Faceți căutări pe acest blog

duminică, 6 martie 2011

Mazda Minagi Concept-2011


Mazda Motor Corporation va prezenta în premieră mondială conceptul crossover SUV MINAGI, în cadrul zilelor destinate presei la Salonul Auto de la Geneva, care se va desfăşura în perioada 1-13 martie 2011. Conceptul Mazda MINAGI integrează noile tehnologii SKYACTIV şi noua temă de design, KODO – Sufletul mişcării. Conceptul MINAGI precede lansarea noilor produse Mazda de generaţie viitoare şi simbolizează evoluţia brandului japonez într-o nouă eră.

Mazda MINAGI este un SUV crossover compact care îmbină noile Tehnologii Mazda SKYACTIV – ce armonizează plăcerea de a conduce cu performanţele remarcabile de mediu şi de siguranţă – cu designul emoţionant KODO, care transmite explozia de energie acumulată, în momentul în care vehiculul parcurge cu agilitate vastul labirint urban. Înglobând tehnologiile SKYACTIV, MINAGI este echipat cu un motor şi transmisie SKYACTIV, montate pe un şasiu şi o caroserie SKYACTIV ce îmbină reducerea semnificativă a greutăţii cu oferirea de echipamente complexe de siguranţă. În cadrul gamei largi de produse, standul Mazda de la Geneva va găzdui şi exponate ale noilor tehnologii SKYACTIV precum şi conceptul de design Mazda Shinari.

A 81-a ediţie a “Salon International de l’Auto de Genève” va fi deschisă pentru presă între 1 şi 2 martie, iar pentru public între 3 şi 13 martie 2011.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri:

Accesorii auto Rete Culinare Judetul Vrancea ClickLink.ro Blog